Zásady ochrany osobních údajů     +420 602 603 707     (Po – Pá: 9:00 – 16:00)     [email protected]

zásady ochrany osobních údajů

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je: Agadi s.r.o., se sídlem Bělehradská 858/23, Vinohrady, 120 00 Praha 2.

Zpracovatel osobních údajů

Zpracovatelem osobních údajů je: Agadi s.r.o., se sídlem Bělehradská 858/23, Vinohrady, 120 00 Praha 2.

Osobní údaje je oprávněn také zpracovávat kterýkoliv zaměstnanec správce.

  1. 1.               Text souhlasu

Zaškrtnutím políčka před odesláním objednávky

v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. a) nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES ( dále jen „ nařízení GDPR “), které nabylo účinnosti dne 25. 5. 2018,

souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním mých osobních údajů mnou poskytnutých správci.

  • 2.               Jaké údaje budou zpracovány

Jméno a příjmení, popřípadě obchodní firma,

bydliště (ulice, č. p./č. o, město, PSČ, stát) nebo sídlo,

datum narození,

e-mailová adresa,

telefonní číslo,

číslo bankovního účtu,

IP adresa,

  • 3.               K jakým účelům budou osobní údaje zpracovány a uchovány
    • 3.1.             Osobní údaje, kterými jsou:

jméno a příjmení, popřípadě obchodní firma,

bydliště (ulice, č. p./č. o, město, PSČ, stát) nebo sídlo,

e-mailová adresa,

telefonní číslo,

číslo bankovního účtu,

IP adresa,

bude správce shromažďovat, uchovávat a zpracovávat pro následující účely:

pro zasílání obchodních a marketingových nabídek a oznámení správce,

  • 4.               Doba, po kterou budou osobní údaje uchovány

Správce bude uchovávat osobní údaje po dobu nezbytně nutnou. Nejdéle bude správce uchovávat osobní údaje po dobu 2 roků.

  • 5.               Jakým způsobem budou osobní údaje zpracovány a uchovány?

Osobní údaje budou zpracovány:

strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů;

v písemné podobě;

  • 6.               Práva subjektu údajů, informace a přístup k osobním údajům

Jako subjekt údajů mám právo na přístup k mým osobním údajům, mám právo na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování. Mám právo požadovat informaci, jaké osobní údaje jsou zpracovávány a mám právo požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů.

Dále mám právo vznést námitku proti zpracování, jakož i práva na přenositelnost údajů (tj. právo získat osobní údaje, které se mne týkají, které jsem poskytl správci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, blíže viz. čl. 20 nařízení GDPR).

Mám právo souhlas kdykoli odvolat, aniž by tím byla dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném před jeho odvoláním, pokud je zpracování založeno na čl. 6 odst. 1 písm. a) nebo čl. 9 odst. 2 písm. a) nařízení GDPR. To znamená, že takové právo nemám zejména tehdy, pokud je zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje (zejména povinnosti vztahující se k LVTČ).

Jako subjekt údajů jsem informován o tom, že souhlas s poskytnutím údajů mohu odvolat vyplněním formuláře na internetových stránkách na adrese agadi.cz/kontakty nebo odesláním e-mailu na adresu [email protected]

Jako subjekt údajů mám právo požádat o informaci o zpracování mých osobních údajů, přičemž tuto informaci je správce povinen mi bez zbytečného odkladu předat. Obsah informace je dán ustanovením článku 15 nařízení GDPR. Správce má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Jako subjekt údajů mám v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů právo obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Správce prohlašuje, že při zpracování nedochází k automatizovanému rozhodování, včetně profilování, uvedenému v čl. 22 odst. 1 a 4 nařízení GDPR.

Správce prohlašuje, že osobní údaje nejsou zpracovávány pro účely vědeckého či historického výzkumu nebo pro statistické účely.

Správce prohlašuje, že bude osobní údaje zpracovávat:

strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů;

v písemné podobě;

  • 7.               Závěrečná ustanovení

Jako subjekt údajů prohlašuji, že jsem si vědom(a) svých práv podle kapitoly III nařízení GDRP.

Prohlašuji, že všechny poskytnuté údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu a zpracovávat je bude pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny.

Tento souhlas je svobodný a vědomý projev vůle subjektu údajů, jehož obsahem je svolení subjektu údajů se zpracováním osobních údajů.

KONTAKT

SÍDLO SPOLEČNOSTI

Agadi s.r.o.
Bělehradská 858/23
120 00 Praha 2 – Vinohrady

TELEFON

+420 602 603 707

NAPIŠTE NÁM

Chcete zapojit 3D tisk do svého podnikání, hledáte možnosti zefektivnění provozu či průmyslové výroby? Nebo chcete využít 3D tisk pro svůj koníček? Kontaktujte nás. Není nutné mít jasnou představu, rádi s vámi probereme jednotlivé možnosti této technologie a připravíme vám řešení na míru.

    © Copyright 2020  |  Agadi s.r.o.

    Všechna práva vyhrazena.

    PRŮMYSLOVÁ VÝROBA

    3D tisk nabízí široké možnosti v oblasti dárkových a reklamních předmětů. Dárky na míru, s logem, s vybraným nápisem, v libovolné barevnosti a mnohem více. Díky této technologii může každá firma, veletrh, výstava, konference či jakákoliv jiná akce a událost mít vlastní předměty, kterými obdaruje návštěvníky, hosty či obchodní partnery.

    V případě, že si firmy nevědí rady, i tak jim rádi pomůžeme. Pro jednoho ze zákazníků jsme vymýšleli reklamní předmět pro jeho firmu na míru. V tomto případě jsme provedli kompletní vývoj a následně sériovou výrobu. Nyní rozdává originální přívěsky svým zákazníkům.

    PRŮMYSLOVÁ VÝROBA

    Edukativní pomůcky promění strohé učení v zábavu. Tiskneme tak speciální puzzle, díky kterým se děti učí číst i počítat. Ve školách i školkách se těší velké oblibě díky kvalitnímu materiálu, který se snadno udržuje. Do vzdělávacích institutů dodáváme i hračky pro rozvíjení motorických dovedností dětí.

    Kromě výukových materiálů a hraček připravujeme do škol a školek také stojany, kam umísti děti i učitelé vše potřebné.

    PRŮMYSLOVÁ VÝROBA

    3D tisk v průmyslu dokáže zjednodušit výrobu, zefektivnit procesy i šetřit čas. Pomocí této technologie lze vytvořit potřebné součástky, které jsou kvalitnější a mají delší životnost než doposud využívané materiály.

    V rámci spolupráce v průmyslové výrobě jsme pracovali na zakázce pro továrnu na výrobu airbagů. Díky 3D tisku jsme pro tento provoz vyrobili kvalitní součástku, kterou nyní mění jednou měsíčně. V původní verzi ji museli měnit 3× denně. Nyní tak šetří nejen čas, ale současně i finance a vynaložený materiál.

    PRŮMYSLOVÁ VÝROBA

    Využití ve zdravotnictví získalo důležitý rozměr během koronavirové epidemie. Aktivně tiskneme ochranné štíty, které následně dodáváme do zdravotnických zařízení, lékařům a dalším lidem, pro které jsou velmi důležité.

    PRŮMYSLOVÁ VÝROBA

    3D tisk v průmyslu dokáže zjednodušit výrobu, zefektivnit procesy i šetřit čas. Pomocí této technologie lze vytvořit potřebné součástky, které jsou kvalitnější a mají delší životnost než doposud využívané materiály.

    V rámci spolupráce v průmyslové výrobě jsme pracovali na zakázce pro továrnu na výrobu airbagů. Díky 3D tisku jsme pro tento provoz vyrobili kvalitní součástku, kterou nyní mění jednou měsíčně. V původní verzi ji museli měnit 3× denně. Nyní tak šetří nejen čas, ale současně i finance a vynaložený materiál.